Kraaiende Haan

Men maakt mij erop attent dat ene Patrick De Witte, een mij tot dusver onbekend heerschap (maar ik ben dan ook geen lezer van De Standaard) die klaarblijkelijk het voorrecht geniet om op geregelde tijdstippen in zijn krant (DS dus) te mogen “ejaculeren” (zijn woordgebruik), vandaag zijn kwakje aan deze website opdraagt. Een gegeven paard niet in de bek kijkend wordt de heer De Witte hierbij vriendelijk bedankt. Aan de toename van Belgische bezoekers zullen we vanavond kunnen aflezen of DS nog lezers heeft.

Uit wikipedia:

The English term gypsies (or gipsies), originates in the erroneous belief that the Roma originated in Egypt.

PDW

Ik krijg de indruk dat Patje continu seksueel gefrustreerd is... Als ik zijn weblog bekijk (ik ga niet linken, dat gun ik 'm niet), zie ik om de 5 zinnen een seksuele analogie...

De meest literaire heb ik er uit gepikt:

"De hoogste tijd voor nog eens een lijst met mensen die het verdienen om door een bronstige yak gepenetreerd te worden"

Zielig.

Dat hij politiek aan de andere kant van het spectrum staat vind ik helemaal niet erg. Ieder zijn eigen mening is zijn goed recht. Maar dat hij zijn tegenstrevers moet kleineren met seksuele bewoordingen is gewoon kinderachtig.

PdW

Tja, De Standaard probeert al een tijdje wat hipper en meer trendy te worden. Daarvoor werden Reynebeau en dat schrijvertje uit A'pen al ingehuurd. Een vlotte pen, af en toe grappig en zéér PC. En nu als parel aan de kroon heeft ook PDW zijn tweewekelijks rubriekje. PdW kan best wel grappig uit de hoek komen maar zijn eerste bijdrage viel wat tegen. Volgende keer beter. Vervelend een beetje is dat hij zoals vele populaire BV's lijdt aan het VB-syndroom: als je veel op de redacties van Humo, De Morgen en de VRT vertoeft verschrompelt het gezond verstand en ga je te pas en te onpas het VB te lijf. Zeker bang dat ze zijn joint gaan afpakken? Want de multiculturele verrijking bestaat voor PDW hoofdzakelijk uit een goeie couscous in het weekend en daarna een joint met wat goeie maroc.